V 2.kole extraligy vycestovali kolkári na dráhy súperov. A družstvo sa predstavilo na dráhach Veľkého Šariša, kde po výkone 3804 kolkov porazilo svojho súpera v pomere 8:0. V zápase si najlepšie počínali Vilmoš Zavarko(667) a Ivan Čech(666). B mužstvo vycestovalo na kolkáreň do Sučian, kde zdolali nováčika súťaže Sučany B taktiež 8:0. V tomto zápase sa najviac darilo Tomášovi Pašiakovi(647), Petrovi Šibalovi (646) a Bystríkovi Vadovičovi (644). Prvoligisti C mužstva dokázali zdolať rezervu Veľkého Šariša v pomere 5:3, keď cez 600-bodovú hranicu sa dostali Tomáš Dziad a Marek Štefančík (obaja 606). D družstvo privítalo na domácej kolkárni Trstenú, ktorú zdolali až prekvapivo jednoducho 7:1.Najlepšie zahral Ľuboš Figura ktorý zvalil 588kolkov.

V 3.kole sa predstavili kolkári opäť na domácich dráhach. V zápase “Áčka” sa očakával ťažký duel s Interom Bratislava “A”, avšak nakoniec sa zápas skončil jednoznačne pre domácich kolkárov, ktorý súperovi nedali šancu a zvíťazili suverénne 8:0. V tomto zápase zahrali najlepšie Vilmoš Zavarko(678) a Milan Tomka (658), ktorý zdolal najlepšieho hráča hostí Jána Jasenského(652). B družstvo si poradilo z družstvom z Veľkého Šariša v pomere 5:3, keď sa najviac darilo Bystríkovi Vadovičovi, ktorý atakoval 700-bodovú hranicu a nahral 683 kolkov. Céčko v prvej lige zdolalo silného súpera v Fiľakova 7:1.Najlepší výkon podal Tomáš Herich (613). D mužstvo odohrá zápas v Trstenej v náhradnom termíne.

Priebežné postavenie v tabuľke:

Extraliga muži: Podbrezová A -1.miesto, Podbrezová B- 3.miesto

1.liga východ: Podbrezová C – 2. miesto, Podbrezová D – 3.miesto

Kompletné zápisy zo zápasov nájdete na stránke Kolkárskeho oddielu- www.zpkolky.sk v sekcií Výsledky.

Program nasledujúceho kola 27.9.2014: Inter BA“A“- ŽP“B“, Inter BA“B“-ŽP“A“- Extraliga mužov, ŽP“ženy“- ŠKK Trstená-Extraliga ženy, Fiľakovo“B“-ŽP“C“, ŽP“D“-Rimavská Sobota.

V utorok 30.9.2014 začína Svetový pohár mužov v rakúskom Koblachu a Európsky pohár žien v chorvátskom Varaždine na ktorých predstavia aj družstvá z Podbrezovej.

dizajnovy prvok