V sobotu 30. januára sa odohrá v podbrezovskom Dome športu 2.kolo Ligy majstrov. Podbrezovskí kolkári v ňom narazia na rumunský celok C.S. CFR Cluj. Ako aj v prvom kole, tak aj v druhom sa hrá dvojzápas, odveta je naplánovaná 3 týždne po prvom dueli, čiže 20.2.2016. Víťaz tohoto dvojstretnutia sa predstaví na marcovom finálovom turnaji v nemeckom Bambergu.
Podbrezová sa prebojovala do 2.kola cez taliansky celok KK Neumarkt Imperial Life. V dvoch zápasoch zvíťazili vždy hostia, keď po výhre Neumarktu v Podbrezovej 5:3, oplatila Podbrezová prehru na domácej kolkárni suverénnym víťazstvom v Taliansku 8:0. Skóre 2:2, 11:5 tak posunulo do 2.kola Podbrezovú.
Rumuni mali za súpera v 1.kole macedónske Skopje. Cluj zvíťazil v oboch dueloch, v prvom na domácej kolkárni 7:1, v odvete v Macedónsku 6:2.
V družstve rumunského majstra patria k oporám Petrut Ovidiu Mihalcioiu ( majster sveta jednotlivcov z roku 2012 v poľskom Leszne), Paul Ciprian Rohotin či Manel Manea, ktorí podávajú kvalitné výkony.

Všetkých fanúšikov kolkárskeho športu pozývame na tento zápas, aby prišli podporiť našich hráčov v ceste za víťazstvom !
Začiatok stretnutia je naplánovaný na tradičný čas a to 13:00.




Kolkári Cluju.

Text:(mk)

dizajnovy prvok